Cum am decorat livingul cu Poster Store?

Buna! M-am hotărât să îmi decorez livingul, să îi aduc un aer nou cu rame și postere de la Poster Store. Trebuie să vă spun că gândul de a decora cu postere, tablouri sau fotografii înrămate l-am avut încă de când ne-am mutat, însă de abia acum am găsit stilul pe care mi-l doream eu și soțul meu. La Poster Store am găsit prețuri accesibile și design-ul scandinav trendy care îmi place foarte mult, se potrivește cu mobilierul, cu stilul și cu personalitatea noastră, vrem să ne inspire zi de zi și să ne amintească de momente frumoase. Am ales ca tematică postere natură combinată cu postere artă murală, fotografie artistică și ramele din lemn negru ca și mobilierul din living.

Am citit foarte mult înainte să comand posterele potrivite pentru peretele pe care îl vedem zilnic, căci în living ne petrecem cel mai mult timp. Vreau să vă spun că posterele de la Poster Store alese de noi spun niste povești tare frumoase. Fontana di Trevi ne amintește de frumoasa vacanță la Roma, posterul cu marea ne amintește de vacanțele în Grecia, posterul cu bujori mă duce cu gândul la mirosul lor magic și îmi da o stare bună, iar cel cu arta murală și magnolii este pur și simplu minunat și elegant, de aceea l-am ales.

Detalii despre livrare si produse Poster Store

Coletul meu a venit cu DHL, întreg, frumos ambalat și protejat. La comenzile de peste 184 lei, livrarea este gratuită. Termenul de livrare este de 4-6 zile lucrătoare. Comenzile care conțin doar postere de 13×18 cm sunt livrate de către serviciul poștal local direct în cutia poștală. Comenzile care includ postere de 21×30 cm (A4) sau mai mari, precum și comenzile cu rame de maximum 50×70 cm sunt expediate de DHL.

M-a impresionat faptul că ramele din lemn sunt foarte ușoare, finute, elegante, de calitate, iar pexigrass-ul este protejat pe ambele părți de folie. Am desfăcut foarte ușor ramele, le-am îndepărtat folia și le-am montat în 5 minute. Mi-a plăcut atenția lor la detalii.

Cei de la Poster Store sunt prieteni cu mediul înconjurător

Obiectivul celor de la Poster Store este acela de a reduce la minimum impactul producției lor asupra mediului înconjurător, astfel încât să poată îndeplini cele mai înalte standarde de sustenabilitate. Hârtia și partenerul lor de tipărire Exacta Stockholm sunt certificați de:

  • FSC – Forest Stewardship Council
  • Nordic Swan Ecolabel
  • International environment guidelines ISO 14001

Reguli de design interior după care am decorat livingul cu Poster Store

Vă spuneam că m-am documentat înainte să comand postere și rame și poate aceste reguli de design interior vă pot ajuta si pe voi să vă alegeți tablourile potrivite.

  1. Locul potrivit – Am ales să decorez un perete gol care parcă cerea să fie înfrumusețat, care nu este lângă mobilier, se vede bine de pe canapea, este chiar în capătul scărilor și îl vedem de fiecare dată când coborâm în living dar și când intrăm în casă. Ne face placere să ne vedem propria galerie de arta cât mai des cu modele unice de la Poster Store.
  2. Mobila masivă, postere mari – Am ales postere mari și mici și le-am grupat. Trebuie să știți că dacă alegeți doar tablori mici pentru o încăpere cu mobila masivă, acestea nu vor mai fi ușor de admirat și observat.
  3. Aspect simetric sau asimetric – Eu am ales aspect asimetric pentru tablourile mele și dimensiuni diferite. Se spune că acest mod de design interior aduce dinamică și energie în încăpere. Așa este!
  4. Armonie – La Poster Store am găsit foarte multe idei despre cum să îmi mixez tablourile pentru a obține acea armonie pe care mi-o doream. Am ales același model de rame pentru a obține aspectul de galerie dar și un look modern. Consider că posterele pe care le am ales eu se potrivesc foarte bine între ele.
  5. Tu alegi design-ul pentru interiorul casei tale! Sunt foarte multe reguli de design interior care ajută, însă până la urma tu alegi. Pe Poster Store găsești o selecție largă de postere cu diferite tematici și categorii pentru toate gusturile. Mai mult, în fiecare Marți, Poster Store lansează câte o colecție nouă.
Poster Store galerie

Planuri de viitor

Încă îmi doresc să mai lucrez la design-ul de interior al casei, vreau să formez o galerie cu fotografii înrămate cu familia. Copiii au văzut galeria din living și acum vor și ei în camerele lor. Iulia a găsit un poster cu flamingo foarte frumos, unul cu ananas, mare, plaja, pentru că iubește apa si vara, deci clar asta va fi tematica pentru camera ei. Pe Andrei l-a impresionat un poster cu mănuși de box. Avem multă treabă și destui pereți goi și plictisitori. Cu siguranță mă voi întoarce la Poster Store să cumpăr rame pentru fotografiile noastre, postere și rame pentru acestea.

Am o surpriză pentru voi! 35% reducere la toate posterele (cu excepția posterelor din categoria Selection) valabil până pe 30 Iunie dacă folosiți codul nataliac35 pe site-ul posterstore.com/ro *Nu se poate combina cu alte promoții și nu este valabil pentru rame.

Vă recomand să aruncați un ochi pe site-ul celor de la Poster Store să vedeți cât de frumoase sunt posterele, tablourile și ce idei frumoase ne oferă. Noi ne vedem în curând aici pe blog și aștept păreri despre galeria mea de artă din living. Pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: