Chanel N°5 L’Eau, parfumul verii mele

“A woman who doesn’t wear perfume has no future.”

Hey, bună! Astăzi vă povestesc despre Chanel N°5 L’Eau, EDT, parfumul verii mele aș putea spune, pentru că de când l-am descoperit l-am folosit cel mai mult. Este ca un magnet pentru mine. Am atâtea parfumuri minunate pe care vreau să le alternez, să le analizez, să vă mai spun și vouă despre ele și tot la acesta ajung. Până la toamnă, când voi putea pot să port și parfumuri mai grele, cred că nu voi alterna prea multe. Țin să menționez că nu sunt vreo expertă, încerc doar să vă descriu cum simt eu acest parfum, cum îl văd, cum îl înțeleg și sper să mă fac înțeleasă. Voi știți deja că mirosul și persistența unui parfum depinde de fiecare în parte, de ph-ul pielii, de experiența și de percepția fiecăruia.

Chanel N°5 L’Eau

Chanel N°5 L’Eau este descris ca fiind întruchiparea luxului și a exclusivității, cu o compozitie ingenioasa care ii poate cuceri si pe cei mai pretentiosi oameni.

  • Note de varf – limette, aldehide, bergamota, aroma de mandarine si portocale, portocala, lamaie, extras din portocala amara
  • Note de inima- iasomie, Ylang-Ylang, trandafir
  • Note de baza- cedru, vanilie, mosc alb, radacina de iris

Eu as purta Chanel N°5 L’Eau în orice sezon, la orice oră. Sunt curioasa și eu cum o să îl percep în sezonul rece, însă așa îl văd, un parfum pentru orice perioadă a anului. Mi se pare versatil, feminin, senzual, pudrat, curat, ușor de purtat, soapy într-un mod bun și cred că asta este farmecul lui, asta îmi place mie foarte mult la el. Aldehida din compoziție poate vă duce cu gândul la un parfum vintage și greu, dar nu este cazul să vă faceți griji pentru că aceasta nu este nici grea, nici veche, nimic vintage. Eu văd un parfum modern, elegant și feminin în Chanel N°5 L’Eau, un Chanel N°5 al zilelor noastre.

Chanel N°5 L’Eau, un Chanel N°5 al zilelor noastre

Părerile sunt împărțite despre Chanel N°5 L’Eau, dar mi-a atras atenția faptul că multe persoane spuneau că este un parfum liniar. Eu nu îl văd liniar, de exemplu. Pe pielea mea se dezvoltă atât de frumos și devine din ce în ce mai interesant. Îmi place parfumul în toate etapele lui, însă baza este extraordinar de frumoasă.

Chanel N°5 L’Eau nu are o proiecție foarte mare, nu este genul de parfum care îi zăpăcește pe cei din jur, nu este genul de parfum care se simte pe haine a doua zi. Pe pielea mea se simte ore bune, subtil după aproximativ patru ore. Fiecare parfum are personalitatea lui, persistența nu este un criteriu după care trebuie să ne alegem un parfum, deși trebuie să recunoaștem că suntem tentați. Pentru mine este importanta starea în care mă duce un parfum, vibe-ul, iar dacă acesta mă învăluie cu frumusețea lui timp de 4 ore, pentru mine este de ajuns.

În concluzie, dacă vrei un parfum care să te facă să te simți specială, trebuie să încerci Chanel N°5 L’Eau. Pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: