Ce mi-am comandat de la Farmasi și setul de ,,Bun venit” la un preț special

Cu toții cunoaștem produsele de la Farmasi care nu sunt tocmai noi pe piața din România, însă anul acesta Farmasi s-a relansat și găsiți o grămadă de produse noi de machiaj, îngrijire, parfumuri și chiar produse pentru casă.

Eu am făcut cunostiinta cu câteva produse de la Farmasi acum aproximativ o lună, odată cu anunțarea acestor noutăți.

Pot să spun că produsele testate mi-au întrecut așteptările și am decis să pun o comandă din noul catalog Farmasi.

Din acest moment, pot oricand sa fac o inscriere Farmasi si sa pornesc propriul meu business din recomandarea si distribuirea produselor.

Despre Farmasi

Farmasi exportă produsele sale în peste 120 de țări și ajunge la 350 milioane de cumpărători.

În portofoliul Farmasi există o mare varietate de produse, de la cele de machiaj și parfumuri până la îngrijire personală și șervețele umede. De asemenea, deține brandurile  Dr. C. Tuna cu produse cu efect curativ, Mr. Wipes cu detergenți și produse pentru gospodării și Nutriplus pentru wellness.

Fiecare produs Farmasi este fabricat la cele mai înalte standarde și certificat de companii internaționale și laboratoare internaționale precum GMP, HALAL și ISO 9001.

Certificare HALAL pentru produse cosmetice

Certificarea Halal, aplicată sectoarelor alimentare, cosmetice şi farmaceutice, atestă că un produs a fost realizat respectând preceptele Jurisprudenţei Islamice, adică nu conţine nicio componentă „interzisă”  şi nu a intrat în nici un fel, în contact cu tot ceea ce aceasta consideră „impur”. 

Standardul GMP Cosmetice

Termenul ” GMP Cosmetice” este utilizat in mod curent pentru a denumi ISO 22716:2007, un standard recucoscut la nivel international cu instructiuni pentru productia, controlul, depozitarea si expedierea produselor cosmetice. Scopul sau fundamental este acela de a proteja consumatorii, prin furnizarea de sfaturi si indrumari despre cum sa livrati un produs final sigur.

Standardul ISO este setul de instructiuni preferat in cardul UE, si asigura conformitatea cu legile si regulamentele Comisiei Europene.

Setul de ,,Bun venit” Farmasi

Setul de bun venit Farmasi

Pe lângă produsele din catalog, mi-am comandat și kitul de ,,Bun Venit” Farmasi la un preț special de lansare în noul catalog Farmasi.

Setul de ,,Bun venit” Farmasi conține:

  1. Ruj mat nuanța 09
  2. Cremă BB, nuanța ,,Light to Medium”(îl folosesc deja de aproximativ o lună și îl recomand cu drag. Urmează un review al acestui produs)
  3. Pastă de dinți Eurofresh Whitening
  4. Gel Dr. C. Tuna Vitalizing cu efect dublu cu paprika și chili
  5. Mască neagră detoxifiantă cu cărbune activ 20 ml
  6. Șampon revitalizant cu usturoi și Capixyl Dr. C. Tuna
  7. Detergent concentrat lichid cu utilizări multiple
  8. Șase testere de parfum printre care Madame și Monsieur care miros genial și persistă ore bune pe piele

Dacă vrei să comanzi și tu, te poți înscrie accesând bannerul de mai jos.

Paleta de conturare a feței Farmasi

Paleta de conturare Farmasi

Vă spuneam că deja am avut ocazia să testez câteva produse de machiaj Farmasi și pentru că mi-au făcut o impresie foarte bune, mi-am dorit să comand această paletă de conturare ce conține 3 pudre: pudră de conturare a feței, bronzer și pudră de iluminare.

Am folosit paleta de conturare Farmasi de câteva ori și sunt foarte încântată de aceasta până acum. Revin cu păreri.

Swatches Paleta de conturare Farmasi

Pudră transparentă Farmasi

Această pudră compactă cu textură mătăsoasă fixează machiajul și matifiaza, estompează și netezește.

Eu sunt foarte mulțumită de aspectul tenului după ce folosesc această pudră. Din punct de vedere al matifierii, să știți că am un ten ce îmi permite chiar să nu folosesc pudră, însă pentru aspect și netezire, pentru mine această pudră transparența de la Farmasi este perfectă.

Prima comanda Farmasi

Creion pentru contutul buzelor, nuanța 220 Farmasi

Moale, pigmentat, ușor de aplicat și folosit cu succes ca și ruj. Rezistă foarte bine pe buze și nuanța această este foarte frumoasă. Un produs din categoria ,,ieftin și bun” pe care îl recomand cu drag.

Ruj lichid mat Farmasi, nuanța 01 Mauve Pink

Acest ruj mat de la Farmasi, este ruj meu de zi cu zi datorită rezistenței și nuanței, care este foarte purtabilă. Mie îmi place foarte mult acest ruj și vi-l recomand cu drag. Să știți că se potrivește foarte bine în combinație cu creionul de mai sus.

Vreau să vă spun că următoarea broșură Farmasi apare în luna Septembrie. Eu revin cu păreri despre produsele menționate mai sus și aștept cu drag întrebările voastre.

XoXo, Natalia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: