Când am nevoie de materiale de construcții, apelez la Vindem-Ieftin.ro

Ai construit vreodată o casă? Ți-ai renovat casa sau apartamentul? Cu toții am avut la un moment dat nevoie de modificări prin casă, ne-am renovat casa sau apartamentul și chiar ne-am construit casa noastră.

Atunci când te apuci de construcția unei case, ori ai toți banii pentru a o construi, ori știi de la început că o vei face în câțiva ani, însă dacă tu vrei să o costruiesti pe toață odată și ai un buget anume, faci un proiect cât mai bun pentru bugetul tău, nu te întinzi cum s-ar zice cu o construcție foarte mare, dar ai siguranța că iți vei vedea casa ridicată cât mai repede. Dar ce faci când tu iți faci niște calcule la început și depășești cu mult bugetul? Automat construiești cât poți și te vei întinde pe câțiva ani cu construcția. Ori faci un împrumut la bancă dacă nu ai făcut deja unul.

Eu vreau să vă povestesc despre casă, despre cât de greu era acum câțiva ani să iți construiești o casă fară atâtea informații și servicii. Poate că atunci aș fi ales altceva, însă nu am știut. Am întrebat în stânga și în dreapta meșteri despre ce materiale am nevoie, despre sumele de care am nevoie și bineînțeles că am pierdut timp dar și foarte mulți bani. Întotdeauna necesarul materialelor a fost altul de la meșter la meșter că și preturile la materiale. Depinde de unde și când le cumperi.

Totul a început cu materialele pentru structură și fundație. Am cumpărat materialele la îndrumarea meșterului, însă a fost nevoie de buget mai mare decât mă așteptam. A urmat construcția, izolația, acoperișul, instalațiile necesare. Am cumpărat materiale de construcții prea multe, prea puține, unele bune, altele de proastă calitate, unele care nu se potriveau, căci așa ne-am priceput și noi, pe lângă foarte mult timp pierdut, energie consumată și stres. La fel am proceda și astăzi? Bineînțeles că nu. Am pierde atâția bani? Nu! Astăzi avem variante și informații, avem profesioniști, servicii și este păcat să nu profităm de aceste avantaje pe care poate acum câțiva ani nu le aveam sau nu știam de ele.

Ne apucăm de renovat casa

Au trecut deja ani buni de când am construit casa și deja suntem nevoiți să o renovăm pentru că pereții s-au murdărit, copiii au trecut prin perioada de talent la pictură și desen, așa că de această dată vreau să stiu exact de ce materiale am nevoie, de câți bani am nevoie și nici nu mai am timp să caut prin magazine cele mai bune prețuri și materiale. Am descoperit Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro, un concept UNIC pe piața materialelor de construcții din Romania, alternativă la comerțul clasic cu depozite și hipermarketuri si le-am cerut ajutorul.

Trebuie să cumpăram parchet, gresie, faianță, glet, amorsă, vopsea lavabilă, obiecte sanitare, avem o listă despre care vom discuta cu consilierii de la Vindem-Ieftin.ro

Am avut câteva probleme la capitolul acoperiș și ne-am hotărât să alegem un sistem mai bun, Sistem Complet Acoperiș model Wind15 Grosime 0.5 mm Lucios 288.5 mp 2 ape Ral 6005 Verde de la Wetterbest. Țigla metalică Wetterbest este făcută din oțel și este ideală pentru un acoperiș elegant și durabil. Acest tip de învelitoare este unul dintre cele mai ușoare materiale pentru acoperiș și nu necesită utilizarea structurii șarpante grele. Vindem-Ieftin.ro ne-a ajutat să alegem cel mai bun sistem pentru noi.

Avantaje pe care le am la achiziția de materiale de construcții prin Vindem-ieftin.ro:

 • Cumpăr totul dintr-un singur loc, câștig timp și economisesc bani;
 • Nu mai alerg după materiale de construcții prin depozite, căutând cele mai bune prețuri;
 • Compar ofertele de la alți furnizori și ma asigur că primesc cele mai bune prețuri;
 • Beneficiez de consiliere gratuită dacă am nevoie de informații suplimentare despre produse
 • Marfa se livrează direct de la producător, fiind ambalată corespunzător, ajunge la mine în cele mai bune condiții, nefiind stocată prin depozite
 • Riscul la achiziție este zero – drept dovadă, multitudinea de recenzii video de la clienții Vindem-Ieftin.

Ce ii diferențiază:

 • CONSULTANȚA-PREȚ-CALITATE;
 • Sunt ONLINE tot timpul pentru clienți;
 • Consultanții lor sunt dedicați prin prisma faptului că operează în vânzări tehnice;
 • Au creat un grup VIP pentru clienții care doresc sa beneficieze de consultanță prioritară.

Ce beneficii am daca imi fac club Dedicat V.I.P.?

 • Fiind membru al grupului dedicat V.I.P. am prioritate, iar consultanții îmi vor raspunde instant.
 • Am acces la un grup de consultanți specializați în domeniul materialelor de construcții.
 • Pot cumpăra totul dintr-un singur loc pentru casa mea.
 • Beneficiez de oferte personalizate, negociabile în funcție de cantitate și zona de livrare.
 • Consultanții îmi oferă informații legate de transportul comenzii.
 • Am acces la o gamă variată de produse profesionale pe care nu le găsesc în depozite și hipermarketuri.
 • Pentru o comunicare mai eficienta, Arhitectul, Constructorul sau Designerul meu, poate avea acces în grup.

Sursa foto: Vindem-Ieftin.ro

Articol scris pentru SuperBlog2021, ediția de toamnă.

1 thought on “Când am nevoie de materiale de construcții, apelez la Vindem-Ieftin.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: