Blogmas #8: Balsam sau ulei demachiant? (două produse consumate)

O nouă zi, un nou articol din această serie frumoasă care sper să vă placă. Am ales să vă vorbesc despre două produse aproape consumate pentru demachiere sau mai degrabă să vă spun care variantă de demachiere mi-a plăcut mai mult.

Găsiți AICI părerea mea despre uleiul demachiant pentru ten normal de la Nivea, iar AICI găsiți un articol despre rutina de demachiere double cleansing.

Balsamul demachiant este ca un unt și se topește la contactul cu pielea. Acesta se aplică pe ten, se masează prin mișcări circulare, topește machiajul feței și al ochilor, apoi se înlătură cu un prosopel moale și umed (eu așa fac). După ce curățăm machiajul, spălam tenul cu un produs de curățare.

Balsam demachiant Neutrogena

Balsamul de la Neutrogena mi-a plăcut, a curățat machiajul cu succes și nu conține parfum. Un produs ceva mai scump care mi-a plăcut mai mult este cel de la Bee Venom care spre diferență de acesta, lasă tenul foarte hidratat, mi-a plăcut textura mai mult, însă curățau la fel de bine machiajul.

Mi s-a părut că balsamul demachiant curăță un pic mai bine machiajul decât uleiul și este o demachiere mai ,,curată” decât cu ulei pentru că acesta nu curge. Chiar și așa vreau să testez și alte produse pentru demachiere, mai am un ulei pe care de abia aștept să îl încerc, dar și un produs 3 în 1 de la Vichy, Purete Thermal. De acesta sunt și mai curioasă și este produsul care va intre în rutina mea în curând.

Ulei demachiant Nivea

Uleiul demachiant de la Nivea, odată masat pe ten cu mâinile umede și tenul umezit înainte, se transformă într-o loțiune lăptoasă care curăță blând și eficient machiajul feței și al ochilor.

Advent Calendar ziua 8

În Calendarul Advent #TraditiaNoastraDeCraciun am descoperit o loțiune de corp cu mușețel pentru tonifire de la Herbacin. Aceasta conține ulei extras din nucă de Argan, aloe vera, mușețel și vitamina A și E.

Advent Calendar

Astăzi am început să urmăresc un nou serial pe Netflix, Virgin River, care îmi place tare mult. Chiar acum vreau să urmăresc un episod din acest serial și ne vedem mâine. V-am pupat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: