Blogmas #6: A venit Moș Nicolae

Bună! A venit Moș Nicolae? A venit!

Pentru mine Moș Nicolae înseamnă bucuria copiilor, nimic nu este mai presus decât bucuria lor.

A venit Moș Nicolae, magia iernii a început deja de pe 1 Decembrie, frig afară este, ciocolată caldă avem, cadouri avem, a revenit și buna dispozitite…

Că tot am adus vorba despre ciocolată caldă, haideți să vă spun despre Calendarul Advent în care am primit și eu cadou de Moș Nicolae și pentru că eu și Ruxandra am realizat că la nr 25 am pus chestii de care trebuia să ne bucuram până pe 25, am decis să le deschidem de Moș Nicolae. Și uite așa, astăzi, de Moș Nicolae avem 2 pachete.

La pachetul cu numărul 6 am descoperit o paletă bombonicioasa cu farduri pentru ochi și farduri pentru față. Este atât de drăguță paleta asta, spuneți voi daca nu arată superb.

Double Feelings Palette

Paleta se numește PIN UP DOUBLE FEELINGS, are două blush-uri, două iluminatoare și 8 farduri. Ambalajul este absolut superb, retro style, este o paletă dublă, cu oglindă dublă iar nuanțele sunt purtabile și foarte frumoase.

PIN UP DOUBLE FEELINGS palette

Blogmas 2020

La numărul 25 am găsit un set de căni Craciunistice pline cu bomboane și ciocolată caldă. Sunt perfecte pentru ciocolată caldă, ceai, că tot am Advent Calendarul cu ceaiuri CUPPER cumpărat din DM, care sincer nu prea m-a cucerit și vă spun și de ce.

cani de Craciun

Advent calendare cu ceaiuri și ceaiul preferat

Aveam de gând să vă spun câte ceva și despre Calendarele Advent cu ceaiuri. Anul trecut am avut Calendarul cu ceaiuri de la Lidl, iar anul acesta l-am luat pe cel de la Cupper, din DM.

Ce nu m-a atras la Cupper este faptul că pliculețele sunt numerotate, însă nu descrie și ceaiul pe care îl conține. Pe cutie scrie cam ce ceaiuri conține cutia la modul general, însă trebuie să ghicești aroma pe care o ai în cană, unele sunt foarte bune, însă altele nu sunt aromate și nici nu mi-am dat seama ce ceaiuri sunt. Mi-ar fi plăcut să scrie pe cutie numerele și aromele și totuși am descoperit ceaiul cu coaja de portocale foarte bun și ceva cu fructe roșii care mi-a plăcut.


Daca vă doriți un Advent Calendar cu ceaiuri, nu stiu dacă Lidl a adus anul acesta, însă mi s-a părut mai interesant și mai bine gândit. Pe cutie se găseau numerele cu ceaiul corespunzător, adică știai exact ce bei și prețul era mai mic decât cel de la DM, care sincer nu își merita banii, decât pentru faptul că este foarte drăguță cutia.

Anul acesta am văzut că mai multe fete au ales Advent calendarul cu ceaiuri de la Sonnentor care arată foarte bine, are mai multe arome de ceai în cutie, 24 de arome diferite și mi se pare mult mai potrivit pentru iarnă. Se găsește pe mai multe site-uri online, am înțeles că se găsește și în anumite magazine, însă cu un search pe internet îl găsiți sigur.

Eu nu sunt o mare fană a ceaiurilor, cel de la Cupper nu m-a cucerit, însă ceaiul de la Fares cu mușețel și trandafir este preferatul meu, o aromă deosebită care m-a cucerit și vi-l recomand cu drag. Ne vedem mâine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: