Blogmas #3: Bucuria de a dărui

Bună! Pentru că ziua de astăzi a fost despre cadouri, m-am gândit să vorbim puțin despre bucuria de a dărui. Eu mă consider un om generos, orice dăruiesc, dăruiesc din suflet și fară regrete. Bucuria celui care primește ceva de la mine, mă face fericită în primul rând. Cred că este mare lucru să fii un om generos, chiar este mare lucru și mă bucur că asta este felul meu de a fi. Dacă nu suport ceva pe lumea asta este zgârcenia și nu vorbim aici despre lucruri scumpe, ci despre mici gesturi.

Un suflet se poate numi generos atunci când îi face mai multă placere să dea decât să primească. Chevalier de Mere

Acum câteva zile am văzut câteva clipuri ale unui om frumos care m-a impresionat. M-a impresionat bucuria pe care o avea atunci când o oferit…niște bomboane. Serios! M-a impresionat și m-a inspirat pentru că am mai văzut asta și la mine, m-am regăsit în felul ei de a fi și mi-a plăcut atât de mult să mă uit la un clip emoționant. Îmi doresc să fiu și eu la rândul meu inspirație pentru voi. Fiți generoși și oferiți orice, oricând, din suflet și fară regrete! O floare, o bomboană, un zâmbet, o felicitare, un mesaj, un apel, bilețel, orice.

Parfumul rămâne întotdeauna în mâna ce dăruiește trandafirul.

Ei bine, astăzi am pregătit 3 cadouri. Unul dintre ele este Advent Calendarul pe care l-am oferit pe Instagram, iar celălalt este pentru două persoane dragi mie, una dintre ele este chiar omul frumos de mai sus, omul care nu mă cunoaște personal, nu am vorbit niciodată în privat, însă un om frumos care dăruiește din suflet, la rândul lui trebuie să fie fericit și surprins. Și nu vorbim aici despre Crăciun. Desigur, luna aceasta se dăruiește mai mult, însă gesturile frumoase nu se fac doar Decembrie sau de Sărbători.

Cealaltă persoană care încă nu știe că o să primească ceva de la mine, este un alt om frumos și generos. Mă abțin cu greu să nu-i spun, însă vreau să descopere singură. Am simțit să fac asta și sunt fericită.

Cadoul cu numărul 3 din Advent Calendarul #TraditiaNoastraDeCraciun

Astăzi am primit în Advent calendar o cremă de mâini de la Vaseline, Advanced Repair pe care am aplicat-o doar de două ori astăzi și nu mi-am simțit mâinile uscate deloc. Știu că Vaseline are produse hidratante și reparatoare foarte bune, însă am încercat doar un produs de la acest brand, produsul lor original pe care stiu că Ruxandra îl folosește des. Este vorba despre vaselina pentru piele uscată, Vaseline Original.

Vaseline crema de maini

Vaseline Advanced Repair este o cremă de mâini care vindecă și ameliorează pielea uscată, fară a se simți grasă pe mâini. Chiar eram curioasă de produsele de la Vaseline și îmi place foarte mult. Multumesc, draga mea R!

Am schimbat puțin modul în care apar articolele din seria Blogmas. Aș vrea că articolele mele să nu fie postate seara, așa că de mâine, în fiecare zi la ora 12:00, găsiți articol nou de Blogmas. Și încă ceva, daca vreți să primiți notificare de fiecare dată când public un articol nou, găsiți pe prima pagina formularul în care vă puteți înscrie cu adresa de email. V-am pupat! Ne vedem mâine!

03.12.2020

3 thoughts on “Blogmas #3: Bucuria de a dărui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: