Blogmas #2: Filme de Crăciun pentru întreaga familie

Buna! Să-mi spună și mie cineva cum a zburat ziua asta. Astăzi am scris ultimul articol pentru Superblog pe care îl găsiți aici și nu-mi dau seama cum a trecut ziua. Gata cu concursul, acum o să am timp să scriu mai mult pentru seria aceasta de Blogmas și să nu public atât de târziu articolele.

Daca nu ați citit primul articol de Blogmas, îl găsiți aici: BLOGMAS #1: BINE AI VENIT LA BLOGMAS. Vă recomand să îl citiți că să puteți înțelege această serie mai ușor.

Tot astăzi aștept punctajul la o alta probă, iar până acum sunt pe locul 8 în clasament. O să vă țin la curent, căci de la un punctaj la altul se tot schimbă clasamentul, iar până în finală mai este aproximativ o săptămână.

Să știți că ieri am făcut bradul și acum luminează casa. Avem un brad mare decorat cu beteală, globuri de toate felurile și culorile. Nu am urmat o temă anume, copiii l-au făcut așa cum au vrut ei și este minunat. Voi ați făcut bradul tot așa devreme sau mai așteptați?

Brad de Craciun 2020
Bradul nostru de Craciun 2020

Vreau să vă recomand două filme potrivite pentru întreaga familie. Acum câteva zile am văzut ,,Cronicile Crăciunului’, iar în această seara ne uităm la ,,Cronicile Crăciunului 2”, pe care îl vedem în familie. Sunt foarte frumoase cele două, îmi plac actorii, fazele haioase, Moșul modern și simpatic. Sunt perfecte pentru perioada aceasta.

Eu am văzut multe filme și seriale de Crăciun în ultima perioada. Promit că fac o selecție a celor mai noi și mai frumoase filme și revin cu un top al lor.

Cadoul cu numărul 2 din Advent Calendarul de la Ruxandra

Și voi erați curioase? Și eu! În cel de-al doilea pachețel am un produs sclipicios de la Essence. Este vorba despre un lipgloss din gama ,,Shine Shine Shine”, numărul 23 – Brainer. Este o nuanță foarte frumoasă de roz sclipicios. Chiar vă recomand gama Shine de la Essence din care mai am și eu un lipgloss care este transparent de care sunt foarte mulțumită. Mulțumesc Ruxandraaa! Să vă duceți la ea pe canal (AICI) să vedeți clipuri Craciunistice că tare frumoase mai sunt.

Essence Shine lipgloss

Eu acum o să continui să mă uit la Cronicile Crăciunului 2, mi-am aprins lumânărica de la Yankee Candle, Winter Wonder care miroase foarte bine și este una dintre preferatele mele. Noi ne vedem mâine cu ziua 3 de Blogmas. Pe mâine!

4 thoughts on “Blogmas #2: Filme de Crăciun pentru întreaga familie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: