Blogmas #16: Ultimul articol din seria Blogmas. Ce urmează?

Hey, bună tuturor! Am ajuns și la finalul anului 2020, ultimul articol din seria Blogmas, ultimul articol din an. Mai aveam subiecte pentru această serie, plănuisem să vă spun și despre noile achiziții în materie de beauty și cadouri de Crăciun, însă a zburat timpul și nu m-am organizat prea bine, așa că zic să închei această serie de Crăciun și revin apoi cu articole despre produsele noi.

Advent Calendarul #traditianoastradecraciun

Astăzi vreau să vă spun despre restul produselor pe care le-am descoperit în Advent Calendarul #traditianoastradecraciun, calendar pe care vi l-am prezentat în fiecare articol din seria de Crăciun, o colaborare frumoasă pe care o am în fiecare an cu Ruxandra.

Eu am deschis pachetele, trebuie să vă arăt produsele pe care le-am primit în ultimele 7 zile ale lunii Decembrie. Trebuie să vă spun că produsele din Advent sunt minunate și mai ales parfumate.

  • La ziua 18 am descoperit un parfum care miroase foarte bine, este puternic, diferit și exact pe gustul meu. Este vorba despre un parfum de la Yves Rocher, Rose Oud din gama Secret D’Essences. Aș avea multe de spus despre acest parfum, însă vreau să revin cu un articol-review despre el. De fapt voi reveni cu păreri despre mai multe produse noi căci am fost plecată de Crăciun și nu am avut timp să încerc produse, mai ales din Advent Calendar.
  • La Ziua 19 am descoperit un serum de la Avon din gama Planet Spa cu extract de cafea.
  • Ziua 20 mi-a adus un blush de la Trend it up, din gama 183 Days
  • La ziua 21 am găsit o loțiune de corp Arganine. Pe aceasta am folosit-o, miroase foarte bine, îmi place foarte mult.
  • Ziua 22 mi-a adus un lipgloss delicios Constance Carroll, Sweet Jelly pe care îl folosesc zilnic. Îmi place mirosul, hidratează buzele și le colorează discret.
  • Ziua 23 este despre îngrijirea părului și am primit o mască de par cu litchi.
  • Ziua 24 este despre ochi, despre machiaj și o paletă superbă de la Makeup Revolution, I LOVE REVOLUTION, paleta TASTY PEACH. Nu am apucat să o testez desi mi-a rămas gândul la ea de când am deschis pachetul. Nuanțele sunt superbe și chiar m-am gândit și eu la aceste palete la un moment dat și am vrut să îmi comand. O să o testez și revin cu păreri, swatchuri, machiaje pe Instagram, unde mă găsiți zilnic.

Am iubit acest Advent Calendar în fiecare an, în fiecare luna Decembrie și mi-a făcut fiecare zi interesantă și frumoasă. Îi mulțumesc Ruxandrei și vă mulțumesc vouă, celor care sunteți alături de mine aici pe blog.

Ce o să găsiți pe blogul meu în 2021? Urmează câteva articole de beauty în primul rând, cu produse noi pentru mine și nou lansate, superbe, articole despre noul an, planuri pentru noul an, câteva provocări pentru a strânge bănuți, poate pentru vacanțe daca avem noroc. Mi-aș dori ca în noul an să vin și cu articole de travel, să vă spun despre locuri minunate de pe acest pământ.

Astăzi ne pregătim pentru a trece în Noul An frumoase, cu masa plină de bunătăți, chiar dacă stăm în casă și Revelionul nu mai este ce era odată. Nu mă plâng, e liniște, 2020 a fost bunuț chiar și cu acest virus. Au fost și ani mai grei că 2019, de exemplu. Eu vă doresc Un An mai bun! Vă doresc să vi se îndeplinească dorințele, să fiți sănătoși și să ne vedem cu bine! Mă duc să fac un tort roz, cu fructe exotice și toping de ciocolata (reteta adaptata dupa tortul cu portocale). V-am pupat! La multi ani!

*Photo by Sincerely Media on Unsplash

4 thoughts on “Blogmas #16: Ultimul articol din seria Blogmas. Ce urmează?

  1. La multi ani cu sanatate si bucurii, sa-ti implinesti toate planurile si sa ne incluzi si pe noi, povestindu-ne (despre ele) in cate un clip sau articol!
    Kisses, Mirela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: