Blogmas #10: Idei de cadouri de Crăciun cu farmec

Această serie de Crăciun nu are cum să nu conțină și un astfel de articol în care să vin cu idei de cadouri pentru cei dragi, idei concrete, căci astăzi mi-a venit comanda de la Farmec. Am comandat un cadou dar și ceva pentru mine de care aveam nevoie.

Eu am intrat pe site-ul celor de la Farmec pentru că voiam o caseta cadou și așa am descoperit că au o campanie superbă de Sărbători, cu transport gratuit în Romania pentru comenzile care conțin casete cadou. Ce mi-a plăcut foarte mult la aceasta ofertă, este faptul că poți alege să iți împacheteze cadoul în haine de Sărbătoare și nu te costă nimic în plus.

Casetele cadou au preturi foarte bune, conțin produse cosmetice pentru bărbați sau pentru femei și despre produse, cred că deja știe toată lumea produsele de la Farmec. N-ai cum să dai greș pentru că sunt produse utile pentru îngrijirea de zi cu zi.

Gerovital

Pe lângă caseta cadou pe care am comandat-o, mi-am cumpărat un Top Coat UV Gerovital pe care l-am găsit pe site la 17 lei și am primit cadou 4 mostre de cremă: două din gama Equilibrium și două din gama H3 Evolution. Îmi doream să testez creme din gama Equilibrium pentru că am din acesta gamă apa micelara bifazica de care sunt foarte mulțumită.

Vă spuneam că astăzi a ajuns coletul la mine și am decis să vă spun și vouă despre oferta de la Farmec pentru că m-a impresionat frumusețea casetei cadou frumos ambalată, elegantă, cutia gri cu fundiță mov, dar și oferta ce care este valabilă până la Crăciun. Comanda a ajuns la mine în două zile prin curier.

Equilibrium Farmec

Gerovital Top Coat UV

Farmec

Pachetul din Advent Calendar, ziua 10

Wow, cum au trecut 10 zile! Mi-a făcut bine să scriu 10 zile pentru mine și pentru voi, fară nici un concurs și deadline, dar încă am o grămadă de subiecte frumoase. Astăzi mi-a ajuns încă un colet despre care vreau să vă povestesc în articolul de mâine, de fapt o să vă arat premiile de la SuperBlog și o să vă povestesc un pic despre competiția care s-a terminat.

I Love Makeup

Astăzi am descoperit în Advent Calendarul de la Ruxandra un ruj?! lipgloss!? Nuuu, este un Lip Lava Molten Chocolate (I Love Makeup) care miroase a ciocolată și este maroniu. Scria Ruxandra pe pliculeț că ea crede că nu m-a nimerit cu nuanța, însă este că un lipgloss, nu este foarte opac, deci se poate purta și de această albă, blondă, ușor palidă astăzi :))

Acum vă spun la revedere, vă pup și ne vedem mâine. BYEEE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: