Blogmas #1: Bine ai venit la Blogmas

Bună ziua, dragi prieteni! Astăzi este 1 Decembrie, începe cea mai frumoasă perioada din an, vorba cântecului pe care îl aud peste tot de câteva zile. Gata, a venit iarna! Ieri au fost primii fulgi pufoși de care ne-am bucurat atât de mult, parcă a intensificat sentimentul plăcut de Decembrie.

Ce este Blogmas și ce se întâmplă luna aceasta pe blog?

Blogmas este un fel de Advent Calendar. În fiecare zi a lunii Decembrie găsiți un articol nou la mine pe blog. Blogmas este o serie de articole despre magia Crăciunului, așa că o să găsiți articole cu tematică de sărbătoare în fiecare zi până la Crăciun, dar și subiecte obișnuite la mine pe blog. O să fie o combinație intre gânduri de Decembrie și activități Craciunistice, un pic de beauty, povești, filme, rețete…

Deschidem Calendarul Advent de la Ruxandra!

Am pregătit ceva frumos, la fel ca în anii trecuți, #TraditiaNoastraDeCraciun. Da, a devenit tradiție faptul că eu și Ruxandra ne dăruim Calendarul Advent în luna Decembrie, 25 de pachețele pe care le deschidem zilnic. Ce poate fi mai frumos decât să primești un cadou zilnic?

Ce se ascunde la 1? Cu greu m-am abținut să nu deschid ceva, însă misterul acesta este tot farmecul Caledarului Advent DIY. Totul a fost venit atat de frumos impachetat…

Advent Calendar

La 1, prima zi a lunii Decembrie, Ruxandra a pus un spray de corp de la Avon Planet Spa Aromaterapy cu uleiuri esențiale, cu eucalipt chinezesc și mentă, ce promite să ofere o stare de calm și relaxare. Miroase tare bine, mulțumesc Ruxandra! Pe Ruxandra o găsiți pe YouTube cu Vlogmas, acolo va deschide si ea Advent Calendarul de la mine.

Acum că am deschis și Advent Calendarul, am citit si biletelul minunat, vreau să vă mai spun că mai am un articol de scris în cadrul competiției SuperBlog și termin ca și finalist. O să mai vorbim despre SuperBlog în această serie de Blogmas, vreau să vă povestesc despre cum a fost competiția, despre premii și clasament final.

Acest articol este mai mult o introducere în Blogmas. Să fiți alături de mine luna asta, căci este prima dată când fac Blogmas și primul articol de acest gen, așa că sper să primiti bine această serie.

Urmează și pe Instagram o serie de poze Craciunistice, iar în legătură cu Advent Calendarul de la Ruxandra, găsiți mai ușor postările noastre dacă urmăriți hashtagul #TraditiaNoastraDeCraciun. Gata, vă las pentru că astăzi urmează să facem bradul și am o grămadă de treabă. Sper că v-am lămurit în legătură cu Blogmas și vă aștept zilnic aici cu această serie. Ne vedem mâine!

8 thoughts on “Blogmas #1: Bine ai venit la Blogmas

  1. Hihihiii acum comentez si eu :)) Abia astept sa citesc si celelalte articole! Stii prea bine ca imi place ideea ta cu blogmas asa ca sunt aici sa citesc tot! Poate nu pot eu zilnic dar clar pe toate le voi citi cu mult drag. O sa fie lectura mea pe decembrie ❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: