Articole pentru școlari, preșcolari și birou

Bună! Astăzi vorbim despre culori, despre activități de pe timpul vacantei, unele pentru distracția noastră, altele pentru scoală.

Am comandat articolele despre care urmează să vă povestesc, cu gândul că vom face acasă ativitati prin care să învățam și să ne distram în același timp, însă și cu gândul că vom reveni pe site cu o nouă comandă când vă începe scoală.

Am folosit deja tot ce am cumpărat așa că vă spun ce activități prin joacă am făcut noi până acum, dar și despre calitatea articolelor.

rechizite

Rechizite pentru școlari și preșcolari

Acuarele, numere cu magnet, borcănel pentru apă, bețișoare pentru numărat, foarfecă pentru preșcolari, plastilină.

Acestea sunt produsele care au adus bucurie unui copil plictisit care nu știa ce să mai facă în afară de jucăriile deja știute, desene, cărți de colorat, activități în bucătărie. A fost o perioadă în care am stat foarte mult în casă și nu prea mai aveam imaginație.

articole pentru scoala si gradinita

Am transformat o tavă metalica în tabla pentru numere și chiar a fost benefică joaca noastră. Iulia s-a distrat dar a și învățat. Plastilina de la Primo este de foarte bună calitate.

Intenționez să cumpăr și pentru grădiniță. Este acea plastilină care nu se transformă în plastic, nu se usucă. Se transforma doar în flamingo, coșulețe, pisicuțe, coapcei și flori.

caiete de calitate

marker pentru scris

Am vrut neapărat să văd cum sunt caietele, așa că am comandat caiet dictando cu spira și un caiet de matematică normal. Pe cel de matematică îl folosește deja băiatul meu și mi se pare tare interesant pentru că are protecție.

Vreau să cumpăr și pentru scoală astfel de caiete să nu am și grija coperților. Am comandat liner pentru subliniat sau bullet journal, bloc de desen, un set de creioane Stabilo cu radieră și ascuțitoare.

Am găsit markere pentru tablă, nici nu mă gândeam că voi găsi undeva. Am un fel de decorațiune luminoasă pe care se poate scrie sau desena cu acest marker special. Copiii mi-au stricat markerul care a venit la pachet cu această decorațiune așa că mi-am luat două și sunt foarte bune.

Articole pentru birou

Știți cât de util este un suport pentru documente? De abia după ce am comandat unul mi-am data seama cât de util este pe birou, că pot organiza documentele astfel încât să nu se amestece intre ele. Eu am luat un suport de carton dar data viitoare o să îmi comand câteva din metal sau plastic.

Tot pentru birou am comandat un set de file de protecție pentru documente. 100 de de file la doar 7,64 lei.

Aceasta a fost mica noastră comandă și câteva activități pe le facem cu articolele cumpărate pe lângă ieșirile în natura și micile escapade. Sunt curioasă ce faceți voi în vacantă, mai ales în aceasta perioadă în care nu prea avem prea multe variante și încercăm să stam cât mai departe de aglomerație.

Xo, Natalia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: