Am testat masca magnetică: e.l.f. Recharging Magnetic Mask Kit

După cum ați văzut în titlu, vă spuneam că am testat masca magnetică de la e.l.f., Recharging Magnetic Mask Kit, adică o mască pentru regenerarea naturală a pielii. Mi-a atras atenția această masca de la Elf pentru că nu am testat până acum o mască de acest gen. Kitul conține borcănelul cu masca, o spatulă magnetică față-verso, și 20 de protecții pentru a acoperi magnetul și a facilita curățarea.

Îmi place că această masca are o formulă fară parabeni, sulfați, ftalați și conține antioxidanți puternici, cum ar fi semințele de morcovi și uleiul de semințe de floarea-soarelui, vitaminele C și E și uleiul de argan, este vegana iar ambalajele sunt de calitate, arată foarte bine cutia și tot conținutul ei. A fost dezvoltată pentru a ajuta la regenerarea naturală a pielii, pentru a reduce vizibilitatea inestetică a porilor și pentru a conferi pielii un aspect suplu – pregătită pentru machiaj.

Masca de fata Elf

Masca magnetica Elf

O să trec la experiența cu masca magnetică, cea care m-a convins să fac acest articol și să vă povestesc și vouă despre ea. Pe cutie găsim instrucțiunile de folosire: Cu partea scoică a instrumentului magnetic, aplicați masca pe fața curată și uscată. Se lasă să acționeze 5-10 min. Acoperiți capul instrumentului magnetic într-una din protecțiile din cutie pentru îndepărtarea măștii. Pentru a scoate masca, deplasați instrumentul magnetului deasupra pielii și alunecați încet. Și începe magia!

Nu mă așteptam să functione atât de bine magnetul. Am aplicat masca, cu mâna. Are o textură cremoasă, însă nu este foarte umedă, am așteptat 10 minute și am rămas uimita de cate de bine și de repede se curata cu dispozitivul magnetic. Pe față arată normal, pe magnet arata că o ,,pilitură”, odată îndepărtată de pe magnet își reia forma inițială de ,,cremă”. Contine parfum dar nu are un miros puternic si este placut.

Concluzii despre e.l.f. Recharging Magentic Mask Kit

Elf masca pentru fata regeneranta

Mi se pare interesantă această mască, oferă o experiență diferită, dar să vorbim și depre ten, despre cum se simte, ce face ea mai exact. În instrucțiuni scrie că nu se clătește. După ce am dat masca jos, mi-am simțit tenul foarte bine hidratat, ca și cum îmi făcusem întreaga rutină de îngrijire a tenului. Parcă aș fi folosit un serum ceva mai uleios pe ten, dar totuși nu am avut tenul gras, nu se transfera nimic uleios pe mână. Ten hidratat, mai frumos, luminos, interesant, ciudat, foarte plăcut, îngrijit. Cam asta am obținut după ce am testat masca magnetică e.l.f. Recharging Magentic Mask Kit. Clar o recomand și o să o folosesc în continuare o dată sau de două ori pe săptămână, așa cum se recomandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: