Accesorii de calitate pentru telefon

Cred că avem cu toții experiențe plăcute și neplăcute cu telefoanele, cu husele, foliile pentru telefon și o grămadă de povești despre acestea. Povești penibile, triste, haioase, nici nu mai contează. Important este să învățăm din greșeli și să avem grijă de telefoanele noastre.

De la greseli, la huse pentru telefon de calitate

Am învățat din greșeli să îmi protejez telefonul. Acum câțiva ani îmi plăcea foarte mult cum arăta telefonul fară husă, însă ajungeam mereu să am ecranul crăpat și colțurile acestuia sparte. Aveam impresia că îl acopăr, parcă folia mă incomoda și nu mergea la fel de bine, însă telefoanele au avansat atât de mult, accesoriile au devenit tot mai utile și variate, chiar și pentru cei mai pretențioși.

O altă mare gafă pe care o făceam, cumpăram multe huse și ieftine. Nu după mult timp, acestea se decolorau sau nu se potriveau pe forma telefonului și ajungeau chiar să se rupă.

Fiind mamă, nevoile mele au crescut, pretențiile au scăzut din punct de vedere estetic. Am învățat să aleg calitatea și am o mulțime de motive pentru care aleg calitatea accesoriilor pentru telefonul meu, însă vă dezvălui doar cinci dintre acestea, cele mai importante.

Top 5: Motive pentru care aleg accesorii de calitate pentru telefonul meu

  • Am nevoie de o husă de calitate pentru că nu îmi doresc să schimb foarte des telefonul care m-a costat ,,o căruță” de bani. Îmi plac husele pentru telefon subțiri, simple, moi și care protejează corespunzător telefonul. O husă nepotrivita poate duce la încălzirea excesivă a telefonului, la spargerea telefonului chiar și în husă.
  • Folia pentru protecția ecranului este foarte importantă pentru mine, căci o parte din munca mea, o fac pe telefon. Nu îmi doresc un ecran crăpat care să mă încurce sau zgârieturi. Folia pentru telefon cu margini rotunjite 3D de la Devia este numai bună pentru telefonul meu. În plus, având aceste margini rotunjite, pur și simplu am uitat că am folie pe telefon și este foarte rezistentă în timp.
  • Sunt mamă și fac o sută de chestii odată sau mi-aș dori să pot să fac, însă pentru a putea trimite un email în timp ce strâng biscuiții de pe parchet, am nevoie de un Popsochet. Toate husele mele au avut un Popsochet pe ele la un moment dat. De când am avut prima dată unul, mi-am dat seama că fară el aș fi scapăt de multe ori telefonul, iar pe lângă asta, pot folosi telefonul cu o singură mână.
  • Accesoriile de calitate mă scutesc de cheltuieli în plus. Reparațiile telefoanelor au costuri destul de mari și prefer să îl protejez.
  • Telefonul meu este doar al meu, însă nu este niciodată în siguranță în preajma copiilor. Daca aveți copii, știți ce spun, iar accesoriile potrivite fac diferența și îi atenuează eventualele șocuri care vin mai devreme sau mai târziu. Eu mă asigur că este pregătit.

Mie îmi plac foarte mult husele din silicon, subțiri, moi, colorate dar și transparente, iar cele de la Lemontti mi se par foarte potrivite pentru mine.

Pe site-ul BrandGSM.ro găsiți o varietate de huse pentru telefon potrivite pentru nevoile și preferințele tuturor, precum huse antișoc, huse ultraslim, huse fashion gen Lagerfeld, Guess, Ted Baker, Just Must, chiar și huse pentru copii cu imprimeuri amuzante.

Daca și voi aveți nevoie de accesorii de calitate pentru telefon, să-i aveți în vedere pe cei de la BrandGSM.ro. BrandGSM.ro este importator oficial și distribuitor pentru branduri consacrate la nivel mondial: UAG, Ted Baker, Spigen, Devia, GoPro, PopSockets, FitBit, Bose, Garmin, McDodo, Procell, Lemontti, Apple, Samsung, Huawei, LG, Xiaomi.

Husele și foliile mi se par cele mai importante accesorii pentru telefon, iar dacă ți-ai luat o husă de calitate, musai să iți iei și o folie la fel. Lemontti, Eiger, Devia sunt câteva dintre cele mai apreciate firme care comercializează accesorii de calitate pentru telefoane, deci aveti de unde alege.

Concluzia: Nu fii scump la tărâţe şi ieftin la făină. :))

Articol scris pentru SuperBlog, editia de toamna 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: