Acasa cu muzica si filme bune

 

Dragi prieteni,

Mă adresez așa pentru că voi sunteți prietenii noștri, nu doar simpli clienți.

Ce înseamnă muzica pentru voi?

Pentru mine muzica înseamnă meditație, inspirație, regăsire. Uneori ascult muzica atunci când sunt fericită, alteori când sunt tristă sau pur și simplu când vreau să evadez.

Pentru că vreau să ne cunoașteți mai bine, să știți cu cine aveți de-a face, iată ce au răspuns câțiva membrii din echipa din spatele acestor produse, la întrebarea ,,Ce înseamnă muzică pentru tine?”

Ioana Popescu: ,, Pentru mine muzica înseamnă relaxare, spiritualitate, este medicament pentru suflet.”

Claudiu Alexandru: ,, Muzica însemna viață, fericire, libertate.”

Roxana Iona: ,, Muzica este pentru mine tot ce am.”

Vlad: ,, Muzica este sunet și cuvânt.”

Muzica este un limbaj universal. Fiecare o simte, o percepe diferit și se manifestă în felul său. Sunt persoane care dorm cu muzica, persoane care muncesc cu muzica, dansează, sau pur și simplu stau cu ochii închiși și o ascultă, o trăiesc.

 

Noi, echipa EDIFIER, ne dorim să aducem muzica în casele și în sufletul vostru cu sistemul de boxe S2000Pro, un sistem de calitate cu un design elegant și luxos. Cu acest sistem vă puteți mixa și înregistra muzică și vă oferă maximum de claritate, difuzoarele sistemului S2000Pro oferă, împreună, o putere de 130 watt, folosind un bass de 5.5” cu diafragmă din aluminiu și un set de înalte de ultimă tehnologie (planar magnetic), pentru o experiență acustică excelentă.

Se apropie sărbătorile, așadar, echipa EDIFIER dorește să vă țină aproape de familie și prieteni, iar cu sistemul de boxe S2000Pro, puteți avea niște sărbători minunate, chiar acasă la voi. Deja au început rezervările pentru sărbători la restaurante, dar noi vă propunem ca anul acesta să vă distrați și să vă relaxați acasă, iar suma plătită pentru rezervări să o atribuiți unui produs de care vă veți bucura tot timpul. Restaurantele sunt deschise mereu, așadar nu pierdeți nimic, vă simțiți confortabil alături de oameni cunoscuți și puteți asculta muzica preferată.

 

Fie că doriți să luați masa de Crăciun într-o ambianță plăcută și romantică alături de muzica lui Bryan Adams, Mark Antony, Celine Dion, Whitney Houston, sau poate sunteți firi vioaie și vreți să dați o mega-petrecere de Revelion, alături de toți prietenii într-o atmosferă de club cu muzica house, electronică, dance, pop.

Pentru prima dată, EDIFIER a încorporat tehnologia de sunet de ultimă generație într-un design clasic, mixând stilul clasic cu sensibilități și progrese moderne.

Vă place să urmăriți filme acasă?

Tuturor ne place să ne plimbăm, să vedem un film la cinema, dar bineînțeles că timpul este dușmanul nostru și nu avem posibilitatea să ajungem mereu la cinema. Sistemul de boxe S2000Pro este lângă voi și în momentele în care vreți să urmăriți un film ca la cinema. Aceste boxe au multiple conexiuni, incluzând următoarele intrări: optic, coaxial, aux, balance și Bluetooth. Sistemul este proiectat cu componente de calitate superioară și o construcție robustă, pentru o performanță completă. Sistemul are 4 presetări (EQ): vocal, monitor, clasic și dinamic.

Echipa EDIFIER vă mulțumește și vă iubește. Vă dorim seri romantice cu muzica și filme bune și sărbători călduroase, iar celor energici vă dorim petreceri reușite și seri pline de acțiune.

Articol scris pentru concursul SuperBlog 2017.

 

1 thought on “Acasa cu muzica si filme bune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: